Ο Chef Executif Dominique Perrot στο εστιατόριο Swell

Tο τριήμερο 29, 30 και 31 Ιουλίου 2016

Συνεχίζοντας τις εκπλήξεις υψηλής γαστρονομίας, το εστιατόριο Swell στο ξενοδοχείο Knossos Beach Bungalows & Suites έχει την χαρά να δεχθεί τον Chef Executif κ. Dominique Perrot το τριήμερο 29, 30 και 31 Ιουλίου 2016.

Μαζί με τον Chef a la carte του εστιατορίου Swell, Έξαρχο Δελήμπαση, θα συνδυάσουν την Γαλλική φινέτσα στην μαγειρική με τις εξαιρετικές Κρητικές πρώτες ύλες.

Ο Chef Executif Dominique Perrot γεννήθηκε το 1951 στην Γαλλία. Η μαγειρική τον συνεπήρε από νωρίς στην ζωή του με αποτέλεσμα από πολύ μικρή ηλικία να ασχοληθεί και να αποκτήσει τα αναγνωρισμένα διπλώματα C.A.P. & B.S.T μαγειρικής μετέπειτα. 
Στην επαγγελματική του πορεία του έχει ζήσει και εργαστεί σε χώρες όπως, Μαδαγασκάρη, Ινδία, Πακιστάν, Τζιμπουτί, Μαρόκο, Αίγυπτο, Ταϊτή, Ρωσία, Νορβηγία, Καναδά και Ισπανία.
Έχει διατελέσει προσωπικός αρχιμάγειρας του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Francois Mitterrand, του Υπουργού Εσωτερικών της Γαλλικής Δημοκρατίας, των Ναυάρχων διοικητών των αεροπλανοφόρων “Foch” και “Clemenceau”, του Ναυάρχου-διοικητή της ζώνης του Ινδικού Ωκεανού. Επίσης, έχει διατελέσει Chef Executif στο ξενοδοχείο-εστιατόριο “Le Faude” στην Αλσατία, Chef Executif στο ξενοδοχείο NJV Meridien στην Αθήνα. Το 1993 δημιούργησε την εταιρεία Elysee στην Αθήνα. Διδάσκει την Γαλλική κουζίνα σε μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων παγκοσμίως.   

Σήμερα, επιμελείται το μενού του Εστιατορίου του Μουσείου της Ακρόπολης, όπου συνδυάζει την Γαλλική τέχνη στην μαγειρική με την Ελληνική κουζίνα. Προσφέρει επίσης τις υπηρεσίες του στο Υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα, στην Βουλή των Ελλήνων αλλά στις πρεσβείες πολλών χωρών στην Ελλάδα.

Ωράριο λειτουργίας εστιατορίου: 19:00 – 24:00
Τηλέφωνο κρατήσεων:  2810 763 083 & 2810 761 204

Παγωμένη σούπα με Πράσα, λάδι Τρούφας και πατατάκια Γραβιέρας

Τριλογία Ταρτάρ (Τόνος, Μοσχάρι και Λαβράκι) με φύλλα Κάπαρης

Κύβος Τόνου στην σχάρα με Αλμύρα,  linguini Λαχανικών και Βασιλικό

Φραπέ από Αλόη και σιρόπι Αμυγδάλου

Κοτόπουλο με fondue από Μανιτάρια, σως Bordelaise με λιωμένα Μήλα

Φέτα σε κρούστα με Μέλι και Σουσάμι και σαλάτα Ρόκας

Κρέμα Λεμονιού με Crumbles μπισκότου

Τιμή μενού ανά άτομο: 60 ευρώ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ