Κάντε το όπως στην Αποκεντρωμένη της Αθήνας και του Κιλκίς... λένε στη Λότζια!

Στη Λότζια λένε πως υπάρχει λύση, μέχρις ότου υπάρξει νομοθετική ρύθμιση

Πολύ κουβέντα υπάρχει ακόμα για τη διένεξη μεταξύ Δήμου Ηρακλείου και Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, για το μπλοκάρισμα των υπογραφών στα οχήματα και τα απορριμματοφόρα του δήμου που έχουν υπερβεί το πλαφόν στην κατανάλωση καυσίμων.

Κι ενώ το πρόβλημα διογκώνεται μέρα με τη μέρα, αφού όλο και περισσότερα οχήματα - κυρίως φορτηγά που παίρνουν Απορρίμματα από τις δεκάδες μικρές ή μεγάλες χωματερές στην πόλη - το αδιέξοδο εξακολουθεί !

Πάντως στη Λότζια λένε πως υπάρχει λύση, μέχρις ότου υπάρξει νομοθετική ρύθμιση: υπάρχει η δυνατότητα από το νόμο, όταν υπάρχουν επιτακτικοί λόγοι να μπορεί ο αρμόδιος υπάλληλος να υπογράψει μια τέτοια υπέρβαση. Κι αν για τα καύσιμα, μηνός Αυγούστου, με τους εκατοντάδες χιλιάδες ξένους και ντόπιους τουρίστες, που δημιούργησαν τόνους επιπλέον σκουπιδιών, δεν υπάρχουν οι επιτακτικές συνθήκες για την υπογραφή της υπέρβασης... πότε υπάρχει ; Μάλιστα δεν είναι ο μόνος Δήμος με σχετικό πρόβλημα.

Τα χαρτιά που δημοσιεύουμε, δείχνουν πως και στο δήμο Αθηναίων αλλά και στο Κιλκίς υπήρξε πρόβλημα με υπερκατανάλωση καυσίμων, αλλά εκεί ( όπως και αρκετές φορές στο παρελθόν και εδώ για να είμαστε ειλικρινείς ) το υπέγραψαν, πριν δημιουργηθεί πρόβλημα στην αποκομιδή!

Λύση λοιπόν υπάρχει, λένε από το δημαρχείο... διάθεση ;

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ