Είδαν τον ήλιο και...βγήκαν!

Οι καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα (σαφέστατα καλύτερες σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες) , επέτρεψαν σε πολύ κόσμο να απολαύσει τα προνόμια της... λιακάδας

Βγήκε ο ήλιος, βγηκαν και μαζικότερα οι Ηρακλειωτες από τα σπίτια τους.Η πόλη βρίσκει ξανά τους ρυθμούς της μέχρι να τους ξαναχασει.. τις επόμενες μέρες, με την έλευση του νέου έτους!

Οι καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα (σαφέστατα καλύτερες σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες) , επέτρεψαν σε πολύ κόσμο να απολαύσει τα προνόμια της... λιακάδας: είτε πηγαίνοντας για ψώνια, είτε για έναν καφέ ή μια απλή βόλτα! Ακόμα - ακόμα ταιζοντας περιστέρια!

Ο περίπατος, όπως κι αν αυτός συνδυαζεται, είναι απαραίτητος για τους καλοφαγάδες, που του έδωσαν και κατάλαβε στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι και πρέπει να ξαναβρούν δυνάμεις (κι αντοχές) για την... Πρωτοχρονιά. Την όρεξη δεν την αναφέρουμε καν, γιατί αυτή δεν χάνεται ποτέ...

Τα μαγαζιά, μετά τη διήμερη διακοπή, άνοιξαν ξανά. Η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί τα επόμενα 24ωρα, λίγο πριν ο Αι Βασίλης βάλει το υστερόγραφο στις πρωτοχρονιάτικες αγορές!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ