Πίτα κανταΐφι με κιμά και ξηρούς καρπούς

Συνταγή από την Μαρία Εκμεκτσίογλου

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου φτιάχνει πίτα κανταΐφι με κιμά και ξηρούς καρπούς. Υλικά: 1 κιλό φύλλο κανταΐφι, 700 γρ. κιμά, 4 κρεμμυδάκια φρέσκα, 1 ματσάκι βασιλικό, 4 κλαδάκια άνηθο, 1 φλιτζάνι καφέ κουκουνάρια, 1 φλιτζάνι καφέ σταφίδες μαύρες, 1 φλιτζάνι καφέ γκότζι μπέρι, αλάτι, πιπέρι, κύμινο, 1 κιλό γάλα, 4 αυγά, μοσχοκάρυδο, 150 γρ. φρέσκο βούτυρο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ