Χωριάτικη μακαρονάδα με φασολάκια

Δείτε τη συνταγή

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει βάζουμε τα φασολάκια, τα μακαρόνια, αλάτι και βράζουμε για 10 λεπτά.
  • Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
  • Κόβουμε τα λουκάνικα σε φέτες, τα βάζουμε στο τηγάνι και τα σοτάρουμε μέχρι να βγάλουν το λάδι τους.
  • Κόβουμε τις πιπεριές σε μεγάλα κομμάτια, το κρεμμύδι και τα σκόρδα σε λεπτές φέτες, τα βάζουμε στο τηγάνι και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.
  • Στη συνέχεια, βάζουμε τα ντοματίνια, τον πελτέ και σοτάρουμε.
  • Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί, προσθέτουμε τη ζάχαρη και 2 κουτάλεςαπό το νερό που βράζουν τα μακαρόνια.
  • Σουρώνουμε τα φασολάκια με τα μακαρόνια και τα βάζουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά.
  • Προσθέτουμε τη ρίγανη, τη φέτα σπασμένη με τα χέρια μας, αφαιρούμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε.
  • Σερβίρουμε με ρίγανη.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ