7 τάσεις στο μακιγιάζ για τις σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2018/2019

Οι τάσεις φέτος, αναδεικνύουν τη δυναμική πλευρά σας

Με τη νέα σεζόν να βρίσκεται ήδη στο κατώφλι μας και τη διάθεσή να προετοιμάζεται για αλλαγές, το νεσεσέρ μας αποκτά νέες προσθήκες που συμβαδίζουν με τις τάσεις του φθινοπώρου. Οι τάσεις ομορφιάς ακολουθούν και αντικατοπτρίζουν τις κοινωνικές τάσεις και έτσι δεν είναι καθόλου περίεργο που φέτος θα δούμε να κυριαρχούν προϊόντα που αναδεικνύουν τη φυσικότητα και τον δυναμισμό της σύγχρονης γυναίκας. Η εποχή που ήθελε τις γυναίκες αψεγάδιαστες  έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Η νέα γυναίκα έχει νέα, δυναμικά πρότυπα που την βοηθούν να αντιλαμβάνεται τα “ψεγάδια” ως στοιχεία που την χαρακτηριζουν αξιοποιώντας τη δύναμη της διαφορετικότητάς της.  Έτσι οι τάσεις ομορφιάς φέτος αποδεικνύονται άκρως ενδιαφέρουσες. Τα χείλη χρωματίζονται με δυναμικές αποχρώσεις, η σκουροκόκκινη λάμψη τους μας παραπέμπει σε ζουμερές απολαύσεις, η επιδερμίδα “αναπνέει” και τα μάτια φωτίζονται αποτελώντας το σημείο που καλούμαστε να εξωτερικεύσουμε τη δημιουργικότητα και παιχνιδιάρικη διάθεσή μας στο μακιγιάζ. Η λάμψη παραμένει και φέτος σταθερά στη ζωή μας και το μεγαλύτερο trend για τα μαλλιά μας είναι η καλή κατάστασή τους. Δείτε παρακάτω, μερικές τάσεις του μακιγιάζ για το φθινόπωρο/χειμώνα 2018-2019, όπως παρουσιάστηκαν από τους διάσημους οίκους.

Η επιδερμίδα μας φέτος θέλει ελαφριές συνθέσεις οι οποίες δεν υπερκαλύπτουν τις ιδιαιτερότητές της αλλά αντιθέτως δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας και νεότητας. Η έξυπνη επένδυση για το “no make up” make up  και για τη βάση της επιδερμίδας μας, είναι τα σωστά ενυδατικά προϊόντα που χαρίζουν φυσική λάμψη.

Τα μάτια φωτίζονται ακόμη περισσότερο με το glitter να δίνει τη δόση glam λάμψης των φθινοπωρινών night out’s μας. Είτε στην εσωτερική γωνία είτε στην εσωτερική γραμμή των ματιών, το glitter ήρθε για να μείνει.

Το eyeliner επαναπροσδιορίζεται και αποκτά νέους τρόπους εφαρμογής που κάνει το βλέμμα να δείχνει επιβλητικό αφήνοντας ταυτόχρονα μια δημιουργική αίσθηση. Το eyeliner αφήνει μικρά κενά στο κέντρο της κάτω ή της άνω γραμμής των ματιών κάνοντας τα να δείχνουν μεγαλύτερα.

Το δυναμικό βλέμμα παραμένει στο προσκήνιο για να δώσει σαγηνευτικό αποτέλεσμα στο look μας. Το smokey φέτος γίνεται με τόσο μαύρες όσο και με καφέ αποχρώσεις αναλόγως τον τόνο της επιδερμίδας και τη διάθεσή μας.

Οι παστέλ αποχρώσεις στα μάτια, παρατείνουν τη διαμονή τους στο νεσεσέρ μας. Το κινητό βλέφαρο γεμίζει με χαρούμενες αποχρώσεις που όμως δεν συνοδεύονται από μάσκαρα.

Τα χείλη βάφονται βαθιά κόκκινα, μπορντό αλλά και καφέ σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις. Οι υφές ποικίλουν από ματ ως αρκετά glossy και τα μάτια παραμένουν απαλά όταν τα χείλη παίρνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τα χείλη λαμποκοπούν και οι glossy υφές έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Είτε σε διάφανα χείλη είτε με την αγαπημένη σας απόχρωση, τα χείλη γίνονται ζουμερά, έτοιμα για φίλημα.

Πηγή: marieclaire.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ