ΕΛΛAΔΑ

Τα μηνύματα που θα προσκομίσει στην Εισαγγελία ο Μάνος Δασκαλάκης και η αναδίπλωση της παθολογοανατόμου

Οι δικηγόροι του Μάνου Δασκαλάκη αναμένεται να προσκομίσουν κι άλλα γραπτά μηνύματα στην Εισαγγελία

Τα μηνύματα που θα προσκομίσει στην Εισαγγελία ο Μάνος Δασκαλάκης και η αναδίπλωση της παθολογοανατόμου

Συνεχίζεται την Τετάρτη (22.02.2023) η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το MEGA εκτός από τους γιατρούς από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας, οι δικηγόροι του Μάνου Δασκαλάκη αναμένεται να προσκομίσουν κι άλλα γραπτά μηνύματα στην Εισαγγελία που χρονολογούνται πριν από την ανακοπή της Τζωρτζίνας αλλά και πριν από τον θάνατο της.

Μηνύματα που, όπως υποστηρίζει ο Δασκαλάκης, καταδεικνύουν την εμμονή της 34χρονης μαζί του που την οδήγησε να σκοτώσει και τα τρία της παιδιά.

“Στις 11/4 και ενώ είμαι με το παιδί… (δακρύζει), η Τζωρτζίνα στέλνει μήνυμα στη μητέρα της, από το κινητό μου, και της λέει “κοιμήσου λίγο ακόμη και έλα το απόγευμα”. Αυτή απαντά “όχι, θα έρθω κανονικά σε μια ώρα”. Είναι η μέρα που θα πάθει την ανακοπή. Στις 13 Απριλίου, κι ενώ το παιδί χαροπαλεύει στη ΜΕΘ, η κατηγορούμενη με ρωτούσε ‘αν μπορείς, ξεμπλόκαρέ με από το facebook, γιατί θέλω να κάνω ανάρτηση για τη Μαλένα’. Αυτό την ένοιαζε τότε”, είχε καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης στο δικαστήριο.

Την ίδια στιγμή, μια άλλη πτυχή της υπόθεσης έρχεται στην επιφάνεια, αυτή του θανάτου της Ίριδας και της κατάθεσης της παθολογοανατόμου Αντιγόνης Μητσέλου, η οποία και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Ίριδα πέθανε από αγενεσία φλεβόκομβου, κάτι που είχε δηλώσει και στο “Live News” στις 24 Φεβρουαρίου 2022.

Ωστόσο, σε νέα της κατάθεση, η παθολογοανατόμος φαίνεται να βρήκε και άλλα ευρήματα, στα οποία θα μπορούσε να οφείλεται ο θάνατος του παιδιού.

Στην κατάθεσή της στην ανακρίτρια στις 11 Οκτωβρίου 2022, δήλωσε ότι δεν αναφέρθηκε ακριβώς σε αγενεσία φλεβόκομβου, αλλά σε υποπλασία. «Δεν ήμουν βέβαιη», τόνισε η ίδια.

Επιπλέον, επισήμανε πως βρήκε και άλλα στοιχεία όπως συμφόρηση στο συκώτι, την σπλήνα, τον οισοφάγο, το στομάχι, το έντερο, τους νεφρούς και τα επινεφρίδια.

Σε ερώτηση της ανακριτρίας αν η συμφόρηση αυτή οφείλεται στην αγενεσία φλεβόκομβου, η κ. Μητσέλου είπε ότι θα μπορούσε να οφείλεται εκεί, αλλά θα μπορούσε και όχι, με την ίδια να μιλά και για ασφυξία.

 

Πηγή:newsit.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση