ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΗ
Καύσωνας: Τι να φάτε και τι να αποφύγετε μέχρι να κοπάσει το «κύμα» ζέστης
Συμβουλές για τις δύσκολες μέρες του καύσωνα
Η διατροφολόγος Ειρήνη Πασχαλλέρη δίνει μία σειρά από συμβουλές για τη διατροφή που μπορούμε να ακολουθήσουμε τις μέρες που ο υδράργυρος χτυπά 40άρια.
Τι τρώμε στον καύσωνα
Επιλέγουμε τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, όπως λαχανικά και φρούτα. Τρώμε σίγουρα τρία με τέσσερα φρούτα την ημέρα και πολλές σαλάτες. Για παράδειγμα, η χωριάτικη είναι ένα πλήρες γεύμα για τον καύσωνα.