Στην Εισαγγελία η δικογραφία για την τραγωδία στο Γεροπόταμο

Παράλληλα με την εισαγγελική έρευνα, οι οικογένειες των τεσσάρων θυμάτων έχουν καταθέσει μηνυτήρια αναφορά με την οποία στρέφονται κατά παντός υπευθύνου

Στην Εισαγγελία Ηρακλείου διαβιβάστηκε η δικογραφία του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών για την τραγωδία στον Γεροπόταμο όπου χάθηκαν άδικα τέσσερις άνθρωποι.

Ο 29χρονος Κώστας Γιαννακάκης και η 30χρονη Ροδούλα Τζαγκαράκη, γονείς ενός βρέφους, καθώς επίσης η μητέρα και η αδερφή της Ροδούλας, Μαρία Χατζηπάνου, 58 ετών και Μαριλένα Τζαγκαράκη, 20 ετών βρήκαν φρικτό θάνατο ενώ επέστρεφαν με το αυτοκίνητο τους από γαμήλιο γλέντι.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα η δικογραφία αναμένεται να χρεωθεί σε συγκεκριμένο εισαγγελικό λειτουργό για τον περαιτέρω χειρισμό της.

Υπενθυμίζεται ότι παράλληλα με την εισαγγελική έρευνα, οι οικογένειες των τεσσάρων θυμάτων έχουν καταθέσει μηνυτήρια αναφορά με την οποία στρέφονται κατά παντός υπευθύνου, ζητώντας την άσκηση ποινικών διώξεων για πολύ σοβαρά αδικήματα.

Ειδικότερα, ζητούν να διερευνηθούν τα αδικήματα της διατάραξης της ασφάλειας συγκοινωνιών υπό την επιβαρυντική περίσταση της επέλευσης θανάτου τελούμενης διά παραλείψεως (κακούργημα), της πρόκλησης πλημμύρας από την οποία επήλθε θάνατος τελούμενης δια παραλείψεως (κακούργημα), της έκθεσης σε κίνδυνο ζωής από την οποία επήλθε θάνατος (κακούργημα) και της ανθρωποκτονίας από αμέλεια τελούμενης διά παραλείψεως.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ