Ο εφιάλτης στο δρόμο προς τις ... τουαλέτες!

Μια εικόνα... λυπηρή σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια της Ελλάδας.

Αγαπητό Cretalive,

Αφορμή για το παρακάτω κείμενο, στάθηκε το σημερινό μου ταξίδι από το αεροδρόμιο Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης.

Ταξιδεύω συχνά από και προς το συγκεκριμένο αεροδρόμιο και έχω δει την εξέλιξη στο έργο ανακαίνισης του αεροδρομίου.

Δεν θα σταθώ σε τίποτα άλλο που θα μπορούσε να διευκολύνει την εμπειρία του κάθε ταξιδιώτη που βρίσκεται στο αεροδρόμιο, παρά μονάχα στις συνθήκες υγιεινής των τουαλετών του αεροδρομίου.

Η παρατήρησή μου δεν στηρίζεται σε μια μεμονωμένη περίπτωση που θα μπορούσε να είναι και τυχαία.

Όσες φορές έχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσω τις τουαλέτες του αεροδρομίου, είτε στις αφίξεις, είτε στις αναχωρήσεις οι συνθήκες υγιεινής είναι απαράδεκτες.

Σπασμένες βρύσες, έλλειψη χαρτιού, στεγνωτήρες χεριών που δεν λειτουργούν, και κακοσμία που μυρίζει έως και έξω από την είσοδο της τουαλέτας περιγράφουν τη σημερινή κατάσταση στην τουαλέτα κοντά στην πύλη Β9 που επισκέφθηκα σήμερα.

Μέχρι πρότινος, δικαιολογούσα λανθασμένα, την κακοσμία, την έλλειψη αναλωσίμων, την κακή συντήρηση, στην παλαιότητα της κατασκευής των τουαλετών.

Βλέποντας όμως πως και οι ολοκαίνουριες τουαλέτες βρίσκονται στην ίδια οικτρή κατάσταση, συνειδητοποιώ πως αυτό οφείλεται στην κακοδιαχείρηση των πόρων του αεροδρομίου, σε λανθασμένη επιλογή εταιρείας για την καθαριότητα αυτών των χώρων, ή σε ελλιπή έλεγχο από πλευράς αεροδρομίου να επιβλέψει τις υπηρεσίες που παρέχει η εκάστοτε εταιρεία καθαριότητας.

Η εικόνα αυτή είναι λυπηρή για ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια της Ελλάδας.

Αν θέλουμε να αναβαθμίσουμε τον αριθμό και την ποιότητα των ταξιδιωτών που επισκέπτονται το νησί μας, ας αρχίσουμε απο τα βασικά.

Με εκτίμηση,


Α.Π.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ