Ξεχνάμε τον δημότη και κάνουμε τα πάντα για τον τουρίστα;

Το πάρκινγκ στο κέντρο του Ηρακλείου

Αγαπητό cretalive

Κατεβαίνεις βράδυ στο κέντρο να κάνεις μια βόλτα, και το σκέφτεσαι πολύ καλά, μιας και ελεύθερος χώρος στάθμευσης πλεον στο κεντρο... δεν! Μετά απο το μεγάλο παρκινγκ που έκλεισε (άγνωστο το γιατι και ποτε θα ανοιξει ξανα), και εξυπηρετούσε πολλα αυτοκίνητα καθημερινά, έρχεται και αυτή η.. τουριστική περίοδος, κατα την οποία ξεχνάμε τον τοπικό δημότη, και κάνουμε τα πάντα για τον τουρίστα!

Εδώ μία φωτογραφία, κατα την οποία, Σάββατο βράδυ, 23:30, το πάρκινγκ πισω απο την Αστόρια είναι.. κατηλειμμένο! Και οχι απλα ενα λεωφορείο, αλλά και περιφραγμένες θέσεις πάρκινγκ, ακόμη κι ενας κύριος-φύλακας του χώρου!
Την ίδια ώρα που στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει ταμπέλα που αναφέρει οτι η στάθμευση απαγορεύεται μεχρι τις 20:00. Με ποια δικαιοδοσία λοιπόν ο συγκεκριμένος κύριος και ο κάθε κύριος δεσμεύει ενα ολόκληρο πάρκινγκ για ενα λεωφορείο;
Πρέπει ο δήμος και ο κάθε δήμος να καταλάβει οτι πρώτα κοιτάμε το καλό του δημότη και μετά του επισκέπτη. Δεν γίνεται την ημέρα να υπάρχουν διπλοπαρκαρισμένα λεωφορεία μπροστά απο το άγαλμα του Βενιζέλου σαν να μην τρέχει τίποτα, αλλά οταν παρκαρεις εσύ βραδινές ώρες να εχεις μια ωραιότατη κλήση απο την αστυνομία!

Ευχαριστώ

Γ.Γ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ