Κονσερβοποίηση της κρητικής ντομάτας

Γιατί όχι;

Αγαπητό, Cretalive

Η ντομάτα έχει εξέχουσα θέση στην κρητική κουζίνα. Πώς θα ήταν άραγε το καλοκαίρι χωρίς ντοματοσαλάτα, πώς θα κοκκίνιζαν τα λαδερά μας και τα κοκκινιστά μας; 

Γι αυτό και θα έπρεπε να φροντίζουμε να έχουμε ντομάτες  με διάφορους τρόπους, αντί να τις πετάμε για χωματερή στα χωράφια μας, όπως στην φωτογραφία από την Ιεράπετρα, δημιουργώντας και συνθήκες μόλυνσης επειδή έχουν το παραμικρό ψεγάδι και δεν είναι εμπορεύσιμες.  

Τουλάχιστον ας τις κονσερβοποιούσαμε.  


Μηνάς  Ρασούλης

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ