Ο Μάρκος Ρώσσης μαγειρεύει μοσχαράκι κοκκινιστό με πλιγούρι.
Υλικά: ½ κιλό μοσχαρίσιο κιλότο καθαρισμένο και κομμένο σε μερίδες, ½ κιλό πλιγούρι μουλιασμένο σε 1 λίτρο βρασμένο νερό, 1 μέτριο κρεμμύδι, 1 σκελίδα σκόρδο, 1 ποτήρι λευκό κρασί, 3 κ.σ. πελτέ ντομάτας, 2 ξυλάκια κανέλας, 5 κόκκους μπαχάρι, 2 φύλλα δάφνης, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και κεφαλοτύρι τριμμένο για το σερβίρισμα.