Ο Γιώργος Τσούλης μαγειρεύει γαύρο τηγανητό με φάβα και καραμελωμένα κρεμμύδια.
Υλικά για το γαύρο:
500 γρ γαύρος 180 γρ σκληρό αλεύρι 180 γρ καλαμποκάλευρο 90 γρ σιμιγδάλι 1 κ.σ. εστραγκόν, ξερό 1 κ.σ. σκόνη μουστάρδας 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα, ξερό Αλάτι Πιπέρι
Υλικά για τη φάβα:
250 γρ. Φάβα 1 Κρεμμύδι, χονδροκομμένο 1 Καρότο, ψιλοκομμένο 2 Φύλλα δάφνης 1 Κύβο ζωμό λαχανικών διαλυμένο σε 1,5-1,9λτρ.νερό ζεστό 50 ml. Ελαιόλαδο Aλάτι Πιπέρι
Υλικά για τα καραμελωμένα κρεμμύδια:
3 Μέτρια λευκά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες 2 κ.γ. Ζάχαρη κρυσταλλική 2 κ.σ. Κρέμα βαλσάμικο