Σιροπιαστό ραβανί

Δείτε τη συνταγή

Για το ραβανί

6 αυγά 320 γρ. ζάχαρη 2 κεσεδάκια (400 γρ.) γιαούρτι 150 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) ή ηλιέλαιο 1 κ.γ. βανίλια εσάνς ή 2 βανιλίνες 200 γρ. αλεύριγια όλες τις χρήσεις 300 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ Ξύσμα από μισό λεμόνι

Για το σιρόπι

1 λτ νερό 700 γρ. ζάχαρη 2 φλούδες λεμονιού

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ