Πολίτικη συνταγή για λαχανοντολμάδες

Από την Μαρία Εκμεκτσίογλου

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου μαγειρεύει λαχανοντολμάδες. Υλικά: 1 λάχανο κατάλληλο για ντολμάδες (πλακουτσωτό), 3 κρεμμύδια ξερά, 1 φλιτζάνι του καφέ κουκουνάρια, 1 φλιτζάνι σταφίδες μαύρες, 1 ποτήρι νερού ρύζι Καρολίνα, ελαιόλαδο, 3 κλαδάκια άνηθο, 5 κλαδάκια δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι, κανέλα ζάχαρη, γιαούρτι για την σως.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ