Κοτόπουλο Teriyaki

Η συνταγή της ημέρας

Ο Χριστόφορος Πέσκιας ετοιμάζει κοτόπουλο Teriyaki! Υλικά για την μαρινάδα: 300ml sake, 20gr soy sauce, 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες λεπτές φέτες | Υλικά για το κοτόπουλο: 6 μπούτια κοτόπουλο, ελαιόλαδο, αλάτι – πιπέρι φρεσκοτριμμένο | Υλικά για τη σάλτσα: 140ml ζωμός κοτόπουλο, 70ml sake, 65ml mirin, 75ml soy sauce, 35gr ζάχαρη, 1 κ.σ. katakuriko ή corn flour διαλυμένη σε μια κ.σ. νερό

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ