Υλικά
- 4 κ. σ. βούτυρο
- 3/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη
- 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
- 1/4 κ. γλ. αλάτι
- 3/4 φλ. τσαγιού γάλα με λίγα λιπαρά
- 2 φλ. τσαγιού ροδάκινα (ή το φρούτο της επιλογής σας)
- 1 κ. γλ. ζάχαρη
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Τοποθετήστε το βούτυρο σε ένα ταψί 20 ή 22 εκ., βάλτε το στον φούρνο και αφαιρέστε το μόλις λιώσει.
- Σε ένα μπολ ρίξτε το αλεύρι, την ζάχαρη (3/4 φλ. τσαγιού), το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και ανακατέψτε καλά.
- Προσθέστε το γάλα και χτυπήστε ελαφρά μέχρι να αποκτήσετε ένα λείο και απαλό μείγμα.
- Ρίξτε το μείγμα στο ταψί και τοποθετήστε από πάνω τα φρούτα.
- Πασπαλίτε με την υπόλοιπη ζάχαρη.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 50- 60 λεπτά
newsbeast.gr