Η Μυρτώ Αλικάκη μαγειρεύει κοτόπουλο με πορτοκάλι και τα σχόλια πέφτουν βροχή

Αν έπρεπε να φτιάξουμε μία λίστα με τις διάσημες Ελληνίδες, που φημίζονται για τις μαγειρικές τους δυνατότητες σίγουρα δεν θα έλειπε η Μυρτώ Αλικάκη. Άλλωστε έχουμε αποδείξεις, αφού η ηθοποιός ανεβάζει πολύ συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λαχταριστές συνταγές, πολλές από τις οποίες έχουμε ήδη δοκιμάσει κι εμείς!

Πριν λίγο καιρό, λοιπόν, δημοσίευσε μία ακόμη συνταγή «Κοτόπουλο φιλέτο με πορτοκάλι», που θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι σχετικά κλασική για το ελληνικό τραπέζι. Η ίδια έγραψε αναλυτικά τα βήματα για τη συνταγή και μας πρότεινε να τη συνοδεύσουμε με ρύζι.

«Τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο και λίγο βούτυρο ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Προσθέτουμε μυρωδικά, κάποιο mix για κρέας, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι. Σε λίγο βάζουμε στο τηγάνι μας και το κοτόπουλο κομμένο σε κομματάκια. Ξαναβάζουμε μυρωδικά. Όταν έχει αρχίσει να ροδίζει, πασπαλίζουμε με μία κουταλιά corn flour και στη συνέχεια ρίχνουμε το χυμό μισού πορτοκαλιού. Κατεβάζουμε τη φωτιά κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 20 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Μπορείτε να το σερβίρετε με ρύζι».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ