Χριστουγεννιάτικο punch που θα σας λύσει τα χέρια!
#tsoulotip: Μπορούμε να το διατηρήσουμε στο ψυγείο μέχρι και 3 μέρες.
ΥΛΙΚΑ
1 lt χυμό μήλου
750 ml κρασί μοσχάτο, κόκκινο
750 ml prosecco
20 ml βότκα
250 γρ. cranberries, κατεψυγμένα
12 φύλλα, δυόσμο
2 lime, κομμένα σε ροδέλες + extra για το άλειμμα των ποτηριών
100 γρ. ζάχαρη, για τα ποτήρια
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Αδειάζουμε το χυμό μήλου, το μοσχάτο, το prosecco, τη βότκα σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
2 Κατόπιν, προσθέτουμε τα cranberries, τα φύλλα δυόσμου, τα lime, ανακατεύουμε εκ νέου και αφήνουμε στην άκρη.
3 Στη συνέχεια, αδειάζουμε τη ζάχαρη σε ένα πιάτο, αλείφουμε τα ποτήρια που θα σερβίρουμε με τα lime και τα βουτάμε στο παραπάνω πιάτο, έτσι ώστε να κολλήσει η ζάχαρη στα τοιχώματα τους.
4 Τέλος, σερβίρουμε το punch στα ποτήρια.