ΚΡΗΤΗ

Στο νοσοκομείο με αλλεργικό σοκ 7χρονο αγόρι μετά από τσίμπημα μέλισσας

Η κατάσταση του παιδιού χαρακτηρίζεται σταθερή και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο

Μέλισσα
Photo Credits: @pixabay/ Riaan Marais

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου μεταφέρθηκε 7χρονο αγοράκι με αλλεργικό σοκ ύστερα από τσίμπημα μέλισσας.

Σύμφωνα με το e-mesara.gr οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του παιδιού και στη συνέχεια οργανώθηκε η διακομιδή του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, στη διάρκεια της οποίας το αγοράκι συνοδεύονταν από δύο μέλη του ιατρικού προσωπικού.

Το αγόρι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο με την κατάστασή του να κρίνεται σταθερή. Το ευτύχημα είναι ότι η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. 

Ο Πρόεδρος τους Συλλόγου Εργαζομένων στο Κέντρο Υγείας Μοιρών κ. Μανόλης Καλογριδάκης ευχαριστεί όλο το προσωπικό του ΕΚΑΒ άλλα και όλο το προσωπικό (ιατρικό και νοσηλευτικό) που βοήθησε και που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να φτάσει έγκαιρα και με ασφάλεια το περιστατικό στο νοσοκομείο.

 

Πηγή:e-mesara.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση