ΚΡΗΤΗ

Κακοκαιρία: Σε ετοιμότητα η πολιτική προστασία του Δήμου Μαλεβιζίου

Αναμένονται ισχυρές βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες ενώ υπάρχει και πρόβλεψη για χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. 

kakokairia
Photo Credits: @intime

Έντονα καιρικά φαινόμενα να πλήξουν περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, μέχρι και το πρωί της Τρίτης σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση αναμένονται ισχυρές βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες ενώ υπάρχει και πρόβλεψη για χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. 

Οι πολίτες παρακαλούνται:

-Να αποφεύγουν τη διέλευση από Ιρλανδικές διαβάσεις είτε πεζή είτε με οχήματα. Οι συγκεκριμένες διαβάσεις μπορεί να είναι επικίνδυνες, ακόμη και αν η στάθμη του νερού φαίνεται χαμηλή.

-Να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των φαινομένων.

-Να απομακρύνουν αντικείμενα αλλά και οχήματα από σημεία όπου σε περίπτωση πλημμυρικών φαινομένων μπορεί να παρασυρθούν από ορμητικά νερά (κεντρικοί δρόμοι Παλαιοκάστρου, Αγίας Πελαγίας και Λυγαριάς, Αμμουδάρας).

Οδηγίες προστασίας κατά την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων στον σύνδεσμο: https://www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο


 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση