ΚΡΗΤΗ

Το Πυροσβεστικό Σώμα τιμά και φέτος τους Προστάτες του, Αγίους "Τρεις Παίδες εν Καμίνω"

Όπως είθισται, οι Υπηρεσίες του Σώματος ανήμερα του εορτασμού, την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, θα παραμείνουν ανοιχτές για το κοινό από τις 10:00 έως τις 18:00, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να επισκεφθούν και να ενημερωθούν για το έργο των πυροσβεστών

Πυροσβεστική
Photo Credits: @INTIME

Το Πυροσβεστικό Σώμα τιμά και φέτος τους Προστάτες του, τους Αγίους  "Τρεις Παίδες εν Καμίνω", Ανανία, Αζαρία και Μισαήλ.

Όπως είθισται, οι  Υπηρεσίες του Σώματος  ανήμερα του εορτασμού, την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, θα παραμείνουν ανοιχτές για το κοινό από τις 10:00 έως τις 18:00, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να επισκεφθούν και να ενημερωθούν για το έργο των πυροσβεστών.

Στην πόλη του Ηρακλείου, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Μηνά, όπου θα τελεστεί η δοξολογία για τον εορτασμό, θα οργανωθεί έκθεση πυροσβεστικού εξοπλισμού και οχημάτων. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον εξοπλισμό του Πυροσβεστικού Σώματος και να ενημερωθούν για τις δράσεις και τις υπηρεσίες του.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση