ΚΡΗΤΗ

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας με την άφιξη του Crown Iris στο Ηράκλειο

Αύριο το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου

κρουαζιερόπλοιο
Photo Credits: @pixabay

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας λόγω της άφιξης του κρουαζιερόπλοιου, Crown Iris, στο Ηράκλειο, διοργανώνει αύριο Τρίτη 11 Νοεμβρίου η Συνέλευση Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό και απευθύνει κάλεσμα.

Όπως αναφέρει:

"Στις 10:00 π.μ. στο πάρκινγκ του Λούνα παρκ στην παραλιακή. Σε περίπτωση που, λόγω του καλέσματος, το κρουαζιερόπλοιο αλλάξει το πρόγραμμα και έρθει πριν ή μετά την καθορισμένη ημερομηνία, θα υπάρξει αντανακλαστική αλλαγή ώρας και ημερομηνίας.

Από την πρώτη φορά που κατεβήκαμε στο κέντρο της πόλης μας για να δείξουμε την αντίθεση μας στην παρουσία σιωνιστών δολοφόνων μέχρι και σήμερα το αίσθημα αγανάκτησης και οργής απέναντί τους είναι το ίδιο, αν όχι και μεγαλύτερο.

Όσο κεκαλυμμένο και να προσπαθεί να είναι πίσω από το προσωπείο του “τουρίστα” το κάθε σιωνιστικό σκουπίδι, η φασιστική αυτή εθνικιστική/πολιτική ιδεολογία δεν κρύβεται. Θάνατο στους Άραβες τραγουδούσαν όση ώρα ήταν αποκλεισμένοι στο λιμάνι της Σύρου, λεκτική βια προσέφεραν σε καταστηματάρχες στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου και τέλος στο Αργοστόλι έφτιαξαν ομάδες και άρχισαν να περιπολούν την πόλη, φωνάζοντας συνθήματα και τραγουδώντας ισραηλινά πολεμικά τραγούδια, σε αναζήτηση των διαδηλωτών.

Η αγανάκτηση και η οργή μας όμως δεν είναι εκείνη που μας παρακινεί να στεκόμαστε απέναντι τους.Είναι ο θαυμασμός και η αφοσίωση που έχουμε στον παλαιστινιακό λαό που καθημερινά μας διδάσκει τι θα πει αξιοπρέπεια, πίστη στον αγώνα, αγάπη στον σκοπό.

Οι εκατοντάδες χιλιάδες δολοφονημένοι μάρτυρες, οι αγνοούμενοι θαμμένοι στα ερείπια, τα χιλιάδες ορφανά και τα ακρωτηριασμένα παιδιά, οι χιλιάδες βασανισμένοι στα κολαστήρια των ισραηλινών φυλακών, οι εκτοπισμένοι από Γάζα και Δυτική Όχθη ζητούν δικαίωση.

Και σε αυτό το κάλεσμα ανταποκρινόμενος όλος ο άξονας της Παλαιστινιακής αντίστασης μας δείχνει τον δρόμο. Τον δρόμο της περήφανης αντίστασης και του άξιου αγώνα για Γη και Ελευθερία.

Για αυτό τον αγώνα στεκόμαστε ο ένας δίπλα στην άλλη και υψώνουμε ενωμένα αυτό το τοίχος της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης. Γιατί αν δεν πεθαίνουμε ο ένας για τον άλλο είμαστε κιόλας νεκροί.

Αλληλεγγύη στις συντρόφισσες που συνελήφθησαν στα Χανιά. Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής Αντίστασης"

*Φωτογραφία αρχείου

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση