Η Κρητική Βιομηχανία Τροφίμων KRIVEK δεν παύει να εξελίσσεται, προσφέροντας νέα προϊόντα, νέες ιδέες και νέες τάσεις στην αγορά.
Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, διοργανώνοντας διαφόρων ειδών εκδηλώσεις, η KRIVEK ενημερώνει με τον καλύτερο τρόπο τους πελάτες της για κάθε καινοτομία της εταιρείας.
Το διήμερο 4-5 Μαρτίου, στον φιλόξενο χώρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης, στο Ηράκλειο, πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα event για την παρουσίαση νέων προϊόντων.
Η εκδήλωση απευθυνόταν αποκλειστικά σε επαγγελματίες, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εταιρία, ερχόμενοι από όλους τους νομούς της Κρήτης αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Στο κοινό έγινε αναλυτική παρουσίαση της αναβάθμισης των κρεατοπαρασκευασμάτων παραγωγής της KRIVEK, των νέων κωδικών που προστέθηκαν στη λίστα των τροφίμων αλλά και των αλλαγών-εξελίξεων στα ήδη υπάρχοντα προϊόντα.
Απολαυστικές και για όλα τα γούστα ήταν οι γεύσεις που προσέφεραν στους καλεσμένους οι σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης, αφού υπήρξε μεγάλη ποικιλία σε συνταγές, βασισμένες πάντα στα ποιοτικά κρέατα της KRIVEK.
Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία της KRIVEK είναι η αποκλειστική συνεργασία, σε όλη την Ελλάδα, που έχει καταφέρει να εξασφαλίσει με την εταιρεία Προψημένων Προϊόντων ‘’SEARΑ’’.
O Executive Chef της ‘’SEARA’’ Adrian Greavu μαγείρεψε κι εκείνος, και παρουσίασε τα προϊόντα της εταιρίας.