ΚΡΗΤΗ

Μαφία Χανίων: συνεχίζονται οι απολογίες των δύο αδερφών για τις «ιερές μπίζνες»

Είναι μία από τις περιπτώσεις που αναφέρονται στη δικογραφία

Μαφία Χανίων, Απολογίες
Photo Credits: @intime

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία των απολογιών για τα δυο αδέρφια με το ξενοδοχείο στην περιοχή του Σταυρού, τα οποία φέρονται - ανάμεσα σε άλλα που τους αποδίδονται - να εκβίαζαν και κληρικούς για να υφαρπάξουν έκταση-φιλέτο στην περιοχή που ανήκε στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων. 

Οι κατηγορούμενοι απολογούνται με απολογητικά υπομνήματα διά των συνηγόρων τους, απαντώντας στις ερωτήσεις που τίθενται για την υπόθεση. Έξω από το δικαστικό μέγαρο Χανίων συγκεντρώθηκαν από νωρίς συγγενείς των δύο επιχειρηματιών.

Τα δύο αδέλφια εμφανίζονται στις γνωστές πια συνομιλίες με τον Πάνο Καμμένο να κόπτονται για την προώθηση συγκεκριμένου αρχιμανδρίτη στη θέση του νέου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου, αναφέροντας ότι είναι πρόσωπο της απόλυτης επιρροής τους.

Οι δύο είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο της πρώτης και μεγαλύτερης δικογραφίας για τη μαφία των Χανίων, ωστόσο αν και αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους, δεν απομακρύνθηκαν από τα δικαστήρια Χανίων.

Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα για τη δεύτερη δικογραφία (εκβιασμοί κληρικών κ.λπ) και βάσει αυτών απολογούνται σήμερα.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση