ΚΡΗΤΗ

"Λευκή νύχτα" στα Χανιά: Τι λέει ο Εμπορικός Σύλλογος

Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Αυγούστου

Χανιά Ενετικό Λιμάνι
Photo Credits: @INTIME

Ο  Εμπορικός Σύλλογος Χανίων θα διοργανώσει για τέταρτη  συνεχή χρονιά  τη «Λευκή Νύχτα», μια δράση που πραγματοποιήθηκε το 2022 για πρώτη φορά στο κέντρο της πόλης και η οποία, όπως αναφέρει ο Σύλλογος "στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία".

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται:

" Τη Πέμπτη 28 Αυγούστου 2025 από νωρίς το απόγευμα της έως τις 11:30 μ.μ. , οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης θα υποδεχθούν μια πολύχρωμη και φωτεινή γιορτή . Τους κατοίκους και τους επισκέπτες περιμένουν προσφορές και εκπτώσεις από τα τοπικά καταστήματα. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τη διάθεση δωρεάν αναψυκτικών και μπύρας, ψυχαγωγία με show  με σαπουνοφουσκες , aerial dancing, μασκότ  και διάφορες άλλες δράσεις  σε διάφορα σημεία της πόλης μας.

Η μουσική κάλυψη της βραδιάς θα καλυφθεί  με τις κάτωθι πέντε συναυλίες :

GADJO DILO 

THE MARMITAS BAND 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΚΗΣ 

ALMEDA DUCKALICIOUS 

ΑΚΗΣ ΖΑΡΗΣ 

Επίσης και με  γνωστούς  DJ-μουσικούς παραγωγούς σε πολλά σημεία της πόλης μας .

      Καλούμε όλους τους Χανιώτες να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή του Χανιώτικου Εμπορίου, να στηρίξουν, να ψωνίσουν και να διασκεδάσουν προκειμένου η Λευκή Νύχτα να γίνει θεσμός για τους Χανιώτες καταναλωτές και τις τοπικές επιχειρήσεις.

     Συνδιοργανωτές: Περιφέρειας Κρήτης, Δήμος Χανίων και Επιμελητήριο Χανίων".       
 

Image
λευκή νυχτα χανια

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση