ΚΡΗΤΗ

Λασίθι: 35χρονος συνελήφθη με 15,2 γραμμάρια κάνναβης

Η σύλληψη έρχεται στο πλαίσιο των συνεχών ελέγχων των αστυνομικών αρχών για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή

κάνναβη
Photo Credits: @pixabay

Στον Άγιο Νικόλαο, αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων προχώρησαν χθες το πρωί  στη σύλληψη ενός 35χρονου αλλοδαπού για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15,2 γραμμάρια κάνναβης. Η προανάκριση για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Νικολάου.

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

"Συνελήφθη  πρωινές ώρες  χθες  (16.11.2025)  από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου 35χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο   στον αλλοδαπό  κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15,2 γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Νικολάου. "

 

φωτογραφία αρχείου

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση