ΚΡΗΤΗ
Λαμπερός γάμος για τον Γιώργο Γλυκοκόκαλο και την αγαπημένη του Παγώνα!
Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το ζευγάρι
SHARE:
Ιδιαίτερα ξεχωριστή ήταν η φετινή 28η Οκτωβρίου για τον γνωστό κρητικό καλλιτέχνη Γιώργο Γλυκοκόκαλο και την αγαπημένη του Παγώνα Μπουμάκη, που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, παρουσία πλήθους συγγενών, φίλων και γνωστών.
Η λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου στις Αναδρομές από τους Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο, Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου κ. Ανδρέας και αρκετούς κληρικών που πλαισίωσαν με σεμνότητα και ευλάβεια τη στιγμή.
Τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στους νεόνυμφους, που φανέρωναν με κάθε τους κίνηση την αμοιβαία αγάπη και την ευτυχία τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Μάιο το ζευγάρι υποδέχθηκε το πρώτο του παιδί ένα κοριτσάκι, με τον Κρητικό καλλιτέχνη μάλιστα να συγκινεί στα κοινωνικά δίκτυα, αφιερώνοντας του τις παρακάτω μαντινάδες... "Όλα μυρίζουν άνοιξη, απόψε στην αυλή μας σπλάχνο μου που γεννήθηκες και ήρθες στη ζωή μας. Η πιο γλυκιά Παρασκευή ξημέρωσε απόψε Θεέ μου και χρόνια δίνε της μέρες ‘πο μένα κόψε"
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο