ΚΡΗΤΗ
Καταρράκτες, ιστορία και φύση: Κυριακάτικη εξόρμηση για μικρούς και μεγάλους
Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου, με τους "Δρόμους Ζωής"
Οργάνωση και δράση για μικρούς και μεγάλους προγραμματίζεται την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026 από τους "Δρόμους Ζωής", με μια πεζοπορία που υπόσχεται εντυπωσιακές εικόνες και μοναδικές εμπειρίες στη φύση και την ιστορία της περιοχής.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Συλλόγου:
Μαζέψαμε και σας παραθέτουμε σε μια πεζοπορία:
κατηφορικό, όμορφο, χωμάτινο πεδίο, εντυπωσιακή θέα, 2 πανέμορφα χωριά, θολωτούς Ρωμαϊκούς τάφους, Βυζαντινές εκκλησίες, κατακόμβες, καταρράκτες, Μοναστήρια, πυκνό πράσινο, καφέ για τον Αρούλη!! και πάνω απ όλα 2 επιλογές, 5,5 και 11,5 χλμ, ώστε να μην… πάρετε απουσία !!!
Η πεζοπορία μας (είτε η μικρή, είτε η μεγάλη) κρίνεται εύκολη και απευθύνεται σε όλους, μικρούς-μεγάλους, παλιούς ή νέους πεζοπόρους.
Καρδιώτισα, Ι.Μ. Παλιανής, Άγιος Θωμάς, Δαφνές, ορισμένα από τα κοντινά διαμαντάκια της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου.
Μοναδική προϋπόθεση, να προλάβετε θέση…
Ώρες πορείας 02:30 - ΒΔ 1 η πρώτη επιλογή και 03:30 – 04:00. η δεύτερη.
Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα)
στις 08:30, Ημέρα Κυριακή 11/01/2026.
Οι εξορμήσεις μας γίνονται σε μη αστικό περιβάλλον, απαιτούνται ρούχα και παπούτσια κατάλληλα με το πεδίο και την εποχή.
Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.
Με φυσική παρουσία μας βρίσκετε εδώ.
Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.
Θυμίζουμε ότι : εξοφλήσεις συνδρομών μέχρι Παρασκευή απόγευμα, ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι (13:00).
Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr ή/και κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.
Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
