ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Συνελήφθη 65χρονος για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης

Τι βρέθηκε στην κατοχή του

Κάνναβη Ηράκλειο καλλιέργεια

Στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ένας 65χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του συλληφθέντα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.

Εκεί, σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν εννέα δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως ενός μέτρου, τα οποία καλλιεργούνταν σε γλάστρες με πλήρη ηλεκτρονικό εξοπλισμό (φώτα led, θερμόμετρα, υγρόμετρα κ.ά.).

Επιπλέον, κατασχέθηκαν:

  • 1 κιλό και 289 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • 70 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης,
  • τμήματα από κορμούς και φύλλα κάνναβης βάρους 143 γραμμαρίων,
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • το χρηματικό ποσό των 2.350 ευρώ,
  • καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.

Image
Κάνναβη Ηράκλειο καλλιέργεια

 

 Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση