ΚΡΗΤΗ

Η επετειακή φανέλα του ΟΦΗ στην πρεμιέρα της παράστασης "Νίκος Ξυλούρης - Ο αρχάγγελος της Κρήτης"!

Ο Ηλίας Πουρσανίδης πρόσφερε τη φανέλα και το συλλεκτικό μετάλλιο στους ηθοποιούς Μιχάλη Αεράκη και Αιμιλιανό Σταματάκη

ΟΦΗ, Παράσταση

Η επετειακή φανέλα και το συλλεκτικό μετάλλιο του ΟΦΗ, στην πρεμιέρα της παράστασης "Νίκος Ξυλούρης - Ο αρχάγγελος της Κρήτης"!

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του ΟΦΗ, ο αντιπρόεδρος της ομάδας Ηλίας Πουρσανίδης, έκανε δώρο από μια φανέλα κι ένα μετάλλιο στους ηθοποιούς, Μιχάλη Αεράκη και Αιμιλιανό Σταματάκη (ερμηνεύει τον ρόλο του Ν. Ξυλούρη στο έργο), με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του Ομίλου!

Ο Νίκος Ξυλούρης αποτέλεσε έναν εκ των βασικών ιδρυτών του Συνδέσμου Φιλάθλων ΟΦΗ στην Αθήνα και η ομάδα δεν θα μπορούμε να απουσιάζει από το έργο που αποτυπώνει τη ζωή του εμβληματικού Κρητικού καλλιτέχνη!

Δείτε την ανάρτηση:

Embed Code

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση