ΚΡΗΤΗ
Χανιά: Κινητοποίηση από τους αγρότες - Μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της πόλης
Οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν στον κόμβο Μουρνιών και με τα αγροτικά τους οχήματα πραγματοποίησαν πορεία με μεγάφωνα και συνθήματα από το κέντρο της πόλης των Χανίων, καταλήγοντας στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας.
Μηχανοκίνητη πορεία με τα οχήματά τους πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής οι αγρότες των Χανίων, ζητώντας να καταβληθούν οι αποζημιώσεις και να στηριχθούν ουσιαστικά από την κυβέρνηση.
Σύμφωνα με το ertnews.gr, οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν στον κόμβο Μουρνιών και με τα αγροτικά τους οχήματα πραγματοποίησαν πορεία με μεγάφωνα και συνθήματα από το κέντρο της πόλης των Χανίων, καταλήγοντας στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας.
Σε δηλώσεις τους, οι αγρότες έκαναν λόγο για αποζημιώσεις-«χαρτζιλίκι» από τη μεριά του κράτους, το οποίο έχει καθυστερήσει για πάνω από δύο μήνες να καταβάλει ενισχύσεις και επιδοτήσεις, ενώ προανήγγειλαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους. Την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση των αγροτικών συλλόγων του Νομού που συμμετέχουν στην Ενωτική Ομοσπονδία, ώστε να αποφασίσουν τους χρόνους και τους τρόπους που θα συνεχίσουν την κινητοποίηση.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά
