ΚΡΗΤΗ
Χανιά: Ενώπιον Εισαγγελέα ο γιατρός που καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης σε κατασκήνωση
Ο 63χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της βίας κατά υπαλλήλων - Η έρευνα των αρχών συνεχίζεται
Στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων οδηγήθηκε ο 63χρονος γιατρός, ο οποίος - όπως έγραψε νωρίτερα το Cretalive - καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης, σε παιδικές κατασκηνώσεις του νομού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο γιατρός συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου με την κατηγορία της βίας κατά υπαλλήλων.
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος 14χρονου κοριτσιού - για το οποίο καταγγέλθηκε ο γιατρός - φέρεται να έγινε πριν από κάποιες ημέρες, ωστόσο η καταγγελία από τους γονείς έγινε την Τρίτη, 29 Ιουλίου.
Το κορίτσι, κατά τις πληροφορίες, ενώ βρισκόταν στην κατασκήνωση παραπονέθηκε ότι είχε ενοχλήσεις στην ράχη και για το λόγο αυτό βρέθηκε να εξετάζεται από τον 63χρονο. Όπως ωστόσο είπε το παιδί στη συνέχεια, ο γιατρός άρχισε να τη θωπεύει σε σημεία που δεν δικαιολογούσαν τυχόν εξέταση για τους πόνους αυτούς.
Όπως αναφέρεται, οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα και για τυχόν άλλες τέτοιες περιπτώσεις με "πρωταγωνιστή" τον γιατρό.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όλοι οι γονείς ειδοποιήθηκαν χθες Τρίτη να παραλάβουν τα παιδιά τους εκτάκτως, δύο μέρες πριν την λήξη της κατασκηνωτικής περιόδου.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά
