ΚΡΗΤΗ

Χανιά: Απολογούνται οι δύο αλλοδαποί για την επίθεση με τσεκούρι σε βάρος διανομέα

Ο ένας από τους δύο κατηγορουμένους είχε αυτοτραυματιστεί τη Μεγάλη Παρασκευή έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων

Τσεκούρι
Photo Credits: @pixabay/ svklimkin

Ενώπιον του ανακριτή Χανίων οδηγούνται σήμερα προκειμένου να απολογηθούν, οι δύο αλλοδαποί οι οποίοι κατηγορούνται για την απόπειρα ληστείας με τσεκούρι σε βάρος διανομέα, ανήμερα της Πρωτομαγιάς στα Χανιά. 

Οι δύο άνδρες, 30 και 36 χρόνων αντίστοιχα, Παλαιστινιακής καταγωγής, επιτέθηκαν με τσεκούρι το βράδυ της Πρωτομαγιάς σε 36χρονο διανομέα με με σκοπό να του αρπάξουν τα χρήματα που έφερε πάνω του. Οι δύο άνδρες είχαν αναζητηθεί από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων, είχαν εντοπιστεί και είχαν συλληφθεί, λίγο μετά την απόπειρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους είναι ο αλλοδαπός ο οποίος τη Μεγάλη Παρασκευή εμφανίστηκε στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, και προκάλεσε στον εαυτό του ελαφρά τραύματα με αιχμηρό αντικείμενο. Όπως είχε προκύψει, ο εν λόγω άνδρας, λίγες μόλις ημέρες πριν από το περιστατικό της Μεγάλης Παρασκευής είχε πάρει εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο της Αθήνας και έχει ταξιδέψει στα Χανιά. Μετά τον αυτοτραυματισμό του είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων και είχε νοσηλευτεί στην Ψυχιατρική Κλινική. 

Λίγα 24ωρα αργότερα, μαζί με τον ομοεθνή του αποπειράθηκε να ληστέψει τον διανομέα. 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση