ΚΡΗΤΗ

Επεισόδια στον Άγιο Νικόλαο: Ρίψεις αντικειμένων στους Ισραηλινούς και... εκ νέου χρήση χημικών από την Αστυνομία (βίντεο)

Απίστευτες εικόνες!

κσλσλσ

Ρεπορτάζ- Βίντεο- Φωτογραφίες: Ευαγγελία Καρεκλάκη

Μοντάζ- Βίντεο- Φωτογραφίες: Κώστας Δημάκης

Επιμέλεια: Αντώνης Παντινάκης

 

Πρωτόγνωρες καταστάσεις ζει από το πρωί της Τρίτης ο Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, μια κατ’ εξοχήν φιλήσυχη πόλη, με αφορμή την έλευση του κρουαζιερόπλοιου με τους Ισραηλινούς τουρίστες και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην περιοχή της Λίμνης.

Image
δψδσδΣ


Κατά την αναχώρηση του πούλμαν που μεταφέρει Ισραηλινούς στο Ηράκλειο, με προορισμό την Κνωσό, ορισμένοι από το αλληλέγγυο προς την Παλαιστίνη πλήθος εκτόξευσαν μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα στα οχήματα. 

Οι αστυνομικοί απάντησαν με νέα χρήση χημικών, πυροδοτώντας νέο γύρο έντασης. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί μία αποπνικτική ατμόσφαιρα. 

Αρκετοί άνθρωποι, ανάμεσά τους και παιδιά από παραπλήσιες καφετέριες και μαγαζιά, ξέσπασαν σε δάκρυα και αισθάνθηκαν δυσφορία!

Δείτε το βίντεο του Cretalive

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι


 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση