Το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) προσκαλούν σε εκδήλωση, στα πλαίσια του προγράμματος "Βέλτιστη αξιοποίηση του δυναμικού της Χαρουπιάς" που χρηματοδοτεί και επιβλέπει η Περιφέρεια Κρήτης και συνεργάζονται το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το ΕΛΜΕΠΑ.
Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:00 - 20:30, στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητήριου Χανίων (4ος όροφος), Πλ. Σοφοκλή Βενιζέλου 4, Χανιά, περιλαμβάνει:
- 17:30 - 18:00. Προσέλευση
- 18:00 – 18.20. Προσφωνήσεις, χαιρετισμοί, χαιρετισμός κ. Αντώνη Παπαδεράκη, Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη στον Τομέα της Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας
- 18:20 – 18:40. Ομιλία, «Το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης», κ. Χρύσα Δασκαλάκη, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιφέρεια Κρήτης
- 18:40 – 19:00. Ομιλία, «Το Χαρούπι στην Πραγματικότητα της Κρήτης», κ. Ηλίας Μανούσακας, Carob Milling & Processing Factory
- 19:00 – 19:20. Ομιλία, «Ιδιαίτερη Θρεπτική Αξία Τροφίμων από Χαρούπι», κ. Γιώργος Α. Φραγκιαδάκης, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
- 19:20 – 19:40. Ομιλία, «Το Χαρούπι σαν Συστατικό στα Τρόφιμα», κ. Αλέξανδρος Μαρκαντωνάκης, ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 19:40 – 20:30. Ερωτήσεις – Απαντήσεις - Αποφώνηση
Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:00 - 20:30, στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητήριου Χανίων (4ος όροφος), Πλ. Σοφοκλή Βενιζέλου 4, Χανιά, περιλαμβάνει:
- 17:30 - 18:00. Προσέλευση
- 18:00 – 18.20. Προσφωνήσεις, χαιρετισμοί, χαιρετισμός κ. Αντώνη Παπαδεράκη, Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη στον Τομέα της Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας
- 18:20 – 18:40. Ομιλία, «Το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης», κ. Χρύσα Δασκαλάκη, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιφέρεια Κρήτης
- 18:40 – 19:00. Ομιλία, «Το Χαρούπι στην Πραγματικότητα της Κρήτης», κ. Ηλίας Μανούσακας, Carob Milling & Processing Factory
- 19:00 – 19:20. Ομιλία, «Ιδιαίτερη Θρεπτική Αξία Τροφίμων από Χαρούπι», κ. Γιώργος Α. Φραγκιαδάκης, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
- 19:20 – 19:40. Ομιλία, «Το Χαρούπι σαν Συστατικό στα Τρόφιμα», κ. Αλέξανδρος Μαρκαντωνάκης, ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 19:40 – 20:30. Ερωτήσεις – Απαντήσεις - Αποφώνηση