ΚΡΗΤΗ

«Αυθεντικές Κρητικές Γεύσεις»: Ξεκινά το σεμινάριο

Στις Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου

«Αυθεντικές Κρητικές Γεύσεις»: Ξεκινά το σεμινάριο

Ξεκινάει σήμερα, στις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, το σεμινάριο «Αυθεντικές Κρητικές Γεύσεις>>

Απευθύνεται σε επαγγελματίες ερασιτέχνες αλλά και αρχάριους ενήλικες οι οποίοι επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με την Κρητική Παραδοσιακή κουζίνα και να μυηθούν στις Αυθεντικές Κρητικές Γεύσεις.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν την εκτέλεση παραδοσιακών συνταγών από τον έμπειρο Σεφ και εκπαιδευτή Γιώργο Λαζανάκη.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ένας κύκλος σεμιναριών με άρωμα Κρήτης όπου θα έχουμε τέσσερα αυτοτελή σεμινάρια τρίωρης διάρκειας το καθένα, με διαφορετική θεματολογία

  • 1η Ενότητα Φρέσκα χειροποίητα κρητικά ζυμαρικά. Διάρκεια 3 ώρες
  • 2η Ενότητα Κρητικές πίτες. Διάρκεια 3 ώρες
  • 3η Ενότητα Μαγειρευτά φαγητά (γιαχνερά) συνδυασμένα με χοιρινό κρέας. Διάρκεια 3 ώρες
  • 4η Ενότητα Μαγειρευτά φαγητά (όσπρια) συνδυασμένα με χοιρινό κρέας. Διάρκεια 3 ώρες

Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.

Εισηγητής: Ο Γιώργος Λαζανάκης είναι πτυχιούχος μάγειρας ζαχαροπλάστης επίσης είναι πιστοποίημενος αρχιμάγειρας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αλλά και πιστοποιημένος από τον ΕΟΠΠΕΠ ως εκπαιδευτής ενηλίκων.
Έως σήμερα έχει απασχοληθεί ως αρχιμάγειρας σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες ενώ παράλληλα έχει διδάξει σε πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων με θεματικό αντικείμενο την μαγειρική τόσο σε επίπεδο σεμιναρίων όσο και σε επίπεδο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

https://katartisi.gr/seminars/seminars/668-kritikes-geuseis

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση