Πιέσεις στον Δοικητή... με το καλημέρα!

Για να γίνει βουτιά...50(!) θέσεων στην επετηρίδα

Η αρχή λένε πως είναι το ήμισυ του παντός και προφανώς αυτό το ξέρουν και στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου!

Το λέω αυτό για το νέο διοικητή του νοσοκομείου, ο οποίος όπως μαθαίνω έχει έναν γρίφο να διαχειριστεί με το καλημέρα της ανάληψης των ευθυνών του.

Στη θέση του Διευθυντή της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, υπηρετούσε για χρόνια η κ. Μαρία Σπινθούρη, πριν η προηγούμενη κυβέρνηση την επιλέξει να αναλάβει ως Διοικητής στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.
Η ίδια είναι απόφοιτος ΠΕ Νοσηλευτικής με ντοκτορά στο συγκεκριμένο τομέα. Ολοκληρώνοντας τη θητεία της στο νοσοκομείο και επιστρέφοντας στην οργανική της θέση, είναι λογικό ( και το υποχρεώνει και ο νόμος) να επιστρέψει ως Διευθύντρια, εκεί που ήτανε και πριν!

Έλα όμως που κάποιο γαλάζιο συστηματάκι, δεν επιθυμεί να ξαναδεί την Σπινθούρη στο τιμόνι της Νοσηλευτικής, αλλά ασκεί πιέσεις να γίνει βουτιά... 50(!) θέσεων στην επετηρίδα και να επιλέγει ένα κομματικό στέλεχος που στον τομέα της Νοσηλευτικής είναι Τεχνολογικής Εκπαίδευσης!

Κι επειδή «Αρχή άνδρα δείκνυσι», που έλεγαν και οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι, δεν θέλω να πιστέψω πως ο έντιμος Κώστας Τερζάκης θα συμπράξει με το καλημέρα σε μια μικρή... ατιμία, στη χαραυγή της Διοίκησης του!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ