Νέα διοίκηση με θεωρίες συνωμοσίας και απειλή...ανταρσίας!

Κινούνται ορισμένοι να βγάλουν άλλο πρόεδρο, αλλά πώς;

Σήμερα λοιπόν το μεσημέρι θα γίνει η συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου όπως αυτό διορίστηκε από το ΤΑΙΠΕΔ.Αλλά φαίνεται πως δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα, αφού ορισμένοι κάνουν θεωρίες συνωμοσίας- ήταν λέει μέσα στο συμβούλιο και τους έβγαλαν!- και ίσως έχουμε...ανταρσία!

Ήδη ακούγεται ότι ομάδα μελών του νέου ΔΣ του ΟΛΗ προτίθενται να πάει κόντρα στην πρόταση του ΤΑΙΠΕΔ για Πρόεδρο, δηλαδή τον Γιάννη Βαρδαβά και θα καταθέσουν δική τους πρόταση λέγοντας πως θα έχουν και...εξωτερική υποστήριξη!

Πώς θα γίνει όμως κάτι τέτοιο αφού θα πρόκειται για...θέμα κομματικής ανταρσίας; Είναι γνωστό ότι ΤΑΙΠΕΔ διόρισε μεν, αλλά πήρε "χαρτάκι" από το Μέγαρο Μαξίμου για τα 7 από τα 11 μέλη του ΔΣ αλλά και τις θέσεις Προέδρου και Διευθύνοντος συμβούλου, για τις οποίες θα προτείνει στο ΔΣ του ΟΛΗ τους Γ.Βαρδαβα και Μ.Παπαδάκη αντίστοιχα.

Επίσης, λένε ότι από τα 11 μέλη του ΔΣ , η ομάδα έχει εξασφαλίσει 5 ψήφους, άρα χρειάζεται ακόμα 1 για να περάσει η πρόταση, αν βέβαια τελικά κατατεθεί από κάποιον της ομάδας. Από τους υπόλοιπους, οι δυο κομματικοί δεν υπάρχει περίπτωση να στηρίξουν μια τέτοια πρόταση , όπως βεβαία και η εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ, οπότε θα πρέπει να ψάξουν μια τουλάχιστον ψήφο από τους υπόλοιπους 3, δηλαδή τους εκπροσώπους των λιμενεργατών, των εργαζομένων στον ΟΛΗ και του Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Κι εκεί που έδειχνε τυπική η συνεδρίαση μπορεί να έχουμε θεματάκια σήμερα στο λιμάνι;

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ