Μ. Κλάδος: "Θα είμαι υποψήφιος με τον Στ. Αρναουτάκη"

Σε δύσκολη θέση, δηλώνει ο επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης

"Όχι άνετος" αλλά "αμήχανος" δηλώνει ο επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης Μιχάλης Κλάδος, κληθείς να σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, που είχαν σαν αποτέλεσμα την παραίτηση του Γιάννη Παυλιδάκη.Μιλώντας στον ΣΚΑΙ Κρήτης 92,1 αρκέστηκε να πει ότι «σε όλα τα κόμματα υπάρχουν συγκρούσεις και διαφωνίες» αλλά εκτίμησε ότι «παρά τις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ, η αυτονομία, οι αναγκαιότητες, οι προτεραιότητες και η δομή της αυτοδιοικητικής παράταξης θα γίνουν σεβαστά».

Το όνομα του Μ. Κλάδου, υπενθυμίζεται, είχε "κοπεί" στη συνεδρίαση της 29ης Μαρτίου της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, για την οποία - όπως αποκάλυψε το cretalive.gr - τα…κεντρικά του κόμματος εξέφρασαν (επιεικώς) αντιρρήσεις, ζητώντας μάλιστα την επανάληψή της. Σύμφωνα με τον κ. Κλάδο πάντως «τις επόμενες ημέρες θα γίνουν διαδικασίες που θα αφορούν περισσότερο την παράταξη και λιγότερο τη Νομαρχιακή».

Αναφερόμενος στη συμπόρευση με τον Στ. Αρναουτάκη, τόνισε ότι «υπάρχει διαρκής επικοινωνία, συνεννόηση και συνεργασία σε σχέση τόσο με τα στοιχεία του προγράμματος που θα δεσμεύουν τις δύο πλευρές αλλά και όσον αφορά τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο» - οι οποίοι θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ