Για το ρολό:
4 ασπράδια μεγάλων αβγών
225 γρ. ζάχαρη άχνη
30 γρ. κακάο
1 βανίλια
Για τη μους:
200 γρ. bitter σοκολάτα
2 κ.σ. κονιάκ
1 κ.γ. καφές εσπρέσο σκόνη
4 αβγά
1/4 κούπας ελαιόλαδο
1/4 κούπας καστανή ζάχαρη
1/4 κ.γ αλάτι
Για τη σάλτσα:
300 ml κρέμα γάλακτος
1 1/4 κ.σ. κορν φλάουρ
4 σταγόνες μαστιχέλαιο
Για τη διακόσμηση
50 γρ. bitter σοκολάτα
Σμέουρα
Ζάχαρη άχνη
Γκι