Σχοιναράκη στην προεδρία της ΔΕΠΑΝΑΛ!

"Δίδυμο" με το Νίκο Μπουνάκη στη διοίκηση της κορυφαίας εταιρείας

Το είχατε διαβάσει στο Cretalive ήδη από τις αρχές Οκτωβρίου για την Ευαγγελία Σχοιναράκη... Η ενίσχυση της δημοτικής αρχής με ένα ακόμη πρόσωπο από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και η αναζήτηση πολιτικού κεφαλαίου στο προσωπικό που θα διαχειρίζεται κορυφαία ζητήματα, όπως η νέα δημοτική εταιρεία που δημιουργείται από τη συνένωση της ΔΕΠΤΑΗ με τη ΔΕΠΑΝΑΛ, έφεραν ανατροπές της τελευταίας στιγμής και την ανάθεση της κορυφαίας δημοτικής επιχείρησης στην πρώην Νομάρχη και νυν δημοτική σύμβουλο Ευαγγελία Σχοιναράκη!

Το σενάριο για την «επιστράτευση» της κ. Σχοιναράκη και την ανάληψη θέσης ευθύνης στο δημοτικό σχήμα, επέστρεψε δυναμικά από το βράδυ της Κυριακής όταν ήλθε το αποτέλεσμα των εκλογών στην ΠΕΔ και συζητήθηκαν τρόποι προκειμένου να ξεφύγει από την εσωστρέφεια η δημοτική αρχή αλλά και να αναζητήσει νέους συμμάχους ώστε το δημοτικό έργο να προχωρήσει με πιο εντατικούς ρυθμούς.

Αμέσως στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε το όνομα της κ. Σχοιναράκη καθώς η εμπειρία της από θέσεις ευθύνης, αλλά κυρίως η πολιτική της συγκρότηση και γνώση, έδιναν πολλαπλασιαστική δύναμη σε ένα επίπεδο στελεχών, που αλήθεια είναι, υστερεί η Λότζια.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι και την Κυριακή φαβορί για την προεδρία ήταν η κ. Αρχοντάκη, όμως τα δεδομένα άλλαξαν και η πρώην Νομάρχης, που συμβάδισε μαζί με τον Βασίλη Λαμπρινό στις πρόσφατες εκλογές της ΠΕΔ, έκοψε τελικά το νήμα και θα πάει εκεί που και η ίδια είχε θέσει ως προαπαιτούμενο για να συμμετάσχει στη νομή της εξουσίας.

Μαζί της, σε θέση αντιπροέδρου θα βρεθεί ο επιχειρηματίας Νίκος Μπουνάκης, που η γνώση του διοικείν αλλά και η πολιτική του εμπειρία αποτελούν εχέγγυα για να πορευτεί σε ήρεμα νερά, το πιο δύσκολο project της νέας θητείας Λαμπρινού.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ