Λογική του...παραλόγου! Καταψηφίζει το δημοτικό συμβούλιο, ενώ εφαρμόζει ο Δήμος τις αλλαγές

Κέρδισαν τη "μάχη" των εντυπώσεων οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις με την ομάδα Λαμπρινού να απέχει από τη διαδικασία

Δείγμα "γραφής" για τα νέα δεδομένα που δημιούργησε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το αποτέλεσμα της συζήτησης στην αποψινή συνεδρίαση, με επίκεντρο το αίτημα του Ηλία Λυγερού για έκδοση ψηφίσματος σχετικά με τις αλλαγές του νόμου "Κλεισθένη".

Μετά από μια έντονη συζήτηση, η πρόταση Λυγερού υπερψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο με...αποχή των συμβούλων της "Δύναμης Πολιτών" (της δημοτικής αρχής δηλαδή).
Η πρόταση υπερψηφίστηκε, με την υποσημείωση ότι θα γίνουν κάποιες τροποποιήσεις στο κείμενο, με "ναι" και από τις παρατάξεις των Ευριπίδη Κουκιαδακη, Βαγγελιώς Σχοιναρακη και Μανώλη Βασιλακη.

Επίσης υπερψηφίστηκε πρόταση του Ευριπίδη Κουκιαδάκη να δημιουργηθεί διαπαραταξιακή επιτροπή που θα αναλάβει να επεξεργαστεί τις προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας των δήμων μετά τις αλλαγές που έφερε η νέα κυβέρνηση.

Η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης ψήφισε τη θέση της για καταγγελία συνολικά του "Κλεισθένη" και των τροποποιήσεών του, ενώ καταψήφισε και την πρόταση Κουκιαδάκη για τη δημιουργία επιτροπής.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ