ΔΥΠΕ Κρήτης: Ορκωμοσία των υποδιοικητών

"Θα δουλέψουμε ως ομάδα" τονίζει η Λ. Μπορμπουδάκη

Ενώπιον της Διοικήτριας, Λένας Μπορμπουδάκη ορκίστηκαν οι νέοι Υποδιοικητές της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Χάρης Λυδάκης και Δημήτρης Αγαπίου.

"Θα δουλέψουμε ως ομάδα, αυτό έχει ανάγκη ο τόπος" είπε χαρακτηριστικά η κ. Μπορμπουδάκη.
Αναφερόμενη στους δύο υποδιοικητές η κ. Μπορμπουδάκη τόνισε:

"Είναι δύο άνθρωποι που κατέχουν το χώρο της Υγείας, καθότι υπηρετούν σε αυτόν. Οπότε, γνωρίζουν πολύ καλά τις ανάγκες στις νοσοκομειακες δομές και στην Πρωτοβάθμια Φροντιδα Υγείας. Είναι πολύ μεγάλη τιμή στο πρόσωπο και της πολιτικής ηγεσίας που εμπιστεύτηκε σε εμάς τη διοίκηση της Υγείας αυτού του τόπου. Θα προσπαθήσουμε να εργαστούμε με σεβασμό στον άνθρωπο και με σεβασμό στην αξιοπρέπεια των ασθενών και των εργαζομένων. Να είστε βέβαιοι ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιώσουμε τις ζωές όλων"

"Πρέπει να υπερασπιστουμε την Υγεία. Η οικονομική και κοινωνική κρίση θέλω να πιστεύω ότι μας έκανε ωριμοτερους" ανέφερε μετά την ορκωμοσία ο κ. Χάρης Λυδάκης.

Ο ίδιος τόνισε: "Πρωταρχικός μας στόχος θα έλεγα ότι είναι πραγματικά η υποστήριξη τ των αδυναμων, που δεν έχουν αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να διακινήσουν μόνοι τους τα ζητήματα της υγείας τους και υποχρεούνται να πληρώσουν από την τσέπη τους. Οταν κάποιος δεν έχει τη δυνατότητα και του παρουσιαστεί ένα πρόβλημα υγείας μπορεί να διαλύσει οικονομικά και οικογενειακα"

Από την πλευρά του ο κ. Δημήτρης Αγαπίου ανέφερε:

"Οφείλω να σας πω ότι αυτές τις πρώτες ημέρες έχουμε καταγράψει ανάγκες και κενά. Και με βάση αυτά έχουμε αντιληφθεί ότι οι εργαζόμενοι, ιατρικο και μη ιατρικό προσωπικό, δίνουν την ψυχή τους προκειμένου να στηρίξουν τον τομέα και τις δομές Υγείας.
Οι κατευθυντήριες γραμμές που θα κινηθούμε είναι τρεις: 1) η πρόληψη, 2) οι ίσες και αξιοπρεπείς συνθήκες πρόσβασης στις δομές Υγείας για όλους και 3)να μπορέσουμε να δώσουμε παραπάνω έμφαση σε ανθρώπους που προσερχονται σε στιγμές αδυναμίας και πόνου.
"

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ