ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Ρέθυμνο η παράσταση «Συνέβη στο Monterey»

Από την ομάδα «Ανάμεσα στο Φως και τη Σκιά»

Θέατρο, θεατρική παράσταση, σκηνή
Photo Credits: @pixabay

Η artistic performance team «Ανάμεσα στο Φως και τη Σκιά» παρουσιάζει στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2025 στο θέατρο Αντίβαρο τη μαύρη κωμωδία του Άκη Δήμου «Συνέβη στο Monterey», μια παράσταση που μιλά με χιούμορ, τρυφερότητα και δηλητήριο για τις ζωές δύο γυναικών που, μέσα από μια τυχαία συνάντηση, αποφασίζουν να αλλάξουν τη μοίρα τους.

Δύο γυναίκες – μία τουαλέτα – μια ανατροπή ζωής

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται:

  • Η Λυτώ Χανδρή, ηθοποιός σε καθημερινή τηλεοπτική σειρά, η οποία μόλις ενημερώθηκε από τον παραγωγό ότι η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε.
  • Η Γαλάτεια Ριζάρη, μανικιουρίστα, που την ίδια στιγμή γιορτάζει την επέτειο των 26 χρόνων γάμου της.

Οι δύο γυναίκες συναντιούνται εντελώς τυχαία… στην τουαλέτα του εστιατορίου Monterey. Εκεί, μέσα σε έναν χώρο που συνήθως δεν αντέχει μεγάλες αποκαλύψεις, ξετυλίγουν κομμάτια από τις ζωές, τους φόβους και τα απωθημένα τους. Και κάπου ανάμεσα στις εξομολογήσεις, παίρνουν μια απόφαση: να σταματήσουν να ζουν σαν “πεθαμένες” και να διεκδικήσουν ξανά τον εαυτό τους.

Image
498934430

Ταυτότητα της παράστασης

  • Κείμενο: Άκης Δήμου
  • Σκηνοθεσία: Ρούσσα Μαρκάκη
  • Βοηθός σκηνοθέτη: Κλειώ Κουτσουριδάκη
  • Ηθοποιοί: Καλλιόπη Βλαμάκη, Μιχάλης Καράκης, Ρούσσα Μαρκάκη
  • Ενδυματολογικό – Σκηνικό: Εμπνευσμένο από τον πίνακα «Δύο Γυναίκες» της μπλε περιόδου του Pablo Picasso
  • Πρωτότυπη μουσική: Γιώργος Λιονάκης
  • Σχεδιασμός φωτισμών: Γιάννης Λύκος
  • Graphic design: Ευγενία Κασπαρίδου
  • Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ρουμελιωτάκης, Βασίλης Μαρμαρωτής
  • Οργάνωση παραγωγής: Ανάμεσα στο Φως και τη Σκιά

Πληροφορίες κοινού

  • Ημερομηνίες: 29 & 30 Νοεμβρίου 2025
  • Χώρος: Θέατρο Αντίβαρο
  • Εισιτήρια: 15 € (κανονικό), 10 € (μειωμένο)
  • Τηλ. κρατήσεων: 6973 525 049

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση