Παρουσιάζεται το βιβλίο του Γιώργη Μακρή για την κρητική κουζίνα

Σήμερα Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο

Το βιβλίο του Γιώργου Μακρή «Κρητική Κουζίνα στο πέρασμα των χρόνων», θα παρουσιαστεί σήμερα Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου – αίθουσα Πειραματικού Θεάτρου (οδός Πλαστήρα και Ρωμανού).

Η Dr Jerolyn Elizabeth Morrison, Archaeologist, Founder of Minoan Tastes,  θα μιλήσει με θέμα: «Μινωική Περίοδος – Διατροφικές συνήθειες των Μινωιτών και πώς εξελίχθηκαν στο πέρασμα των χρόνων».

Ο κ. Γιώργος Μαυροειδής, γεωπόνος, εκπαιδευτικός Eιδικής Aγωγής, θα μιλήσει με θέμα: «Κρητική Κουζίνα και μαθητές. Μια διαχρονική συνέχεια».

Την παρουσίαση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ελένη Γρηγοράκη.

Την εκδήλωση οργανώνουν ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη και η Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης  του Δήμου Ηρακλείου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ