ΠΟΛΙΤΕΣ
Καθημερινή ηχορύπανση από μηχανάκια και αυτοκίνητα!
"Δεν αντέχουμε άλλο" λένε κάτοικοι του Κατσαμπά
Αγαπητό Cretalive,
Δεν αντέχουμε άλλο. Κάθε βράδυ, μετά τις 10 και μέχρι τα μεσάνυχτα η γειτονιά μας (Κατσαμπάς) μετατρέπεται σε πίστα ταχύτητας από μηχανάκια και αυτοκίνητα. Ανήλικοι ή νεαροί με μηδενική αίσθηση ευθύνης περνούν ξανά και ξανά, σπινιάρουν, βρυχώνται οι εξατμίσεις τους και γελούν με την ταλαιπωρία των κατοίκων.
Έχουμε δύο μικρά παιδιά. Κάθε βράδυ ξυπνούν τρομαγμένα. Δεν μιλάμε για ένα ατύχημα, αλλά για μια συντονισμένη και επαναλαμβανόμενη όχληση που εξελίσσεται σε ψυχολογική κακοποίηση για όσους μένουν εδώ.
Έχουμε απευθυνθεί στην αστυνομία και... τίποτα. Το πρόβλημα συνεχίζεται και χειροτερεύει. Η ατιμωρησία γεννά θράσος. Κανένας έλεγχος για πινακίδες, για άδειες, για παράνομες εξατμίσεις. Καμία απολύτως παρέμβαση.
Κάντε κάτι! Δώστε φωνή σε εμάς που δεν κοιμόμαστε τα βράδια και φοβόμαστε να βγούμε να κάνουμε παρατήρηση — γιατί ποιος ξέρει πώς θα αντιδράσουν. Πόσο ακόμη να αντέξουμε; Πρέπει να γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα για να ευαισθητοποιηθεί κάποιος;
Δεν ζητάμε τίποτα εξωπραγματικό. Ζητάμε το αυτονόητο: να μπορούμε να ζήσουμε με ασφάλεια και ησυχία μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
