Συνταγή για πιλαφάκι με τας κεμπάπ

Από την Μαρία Εκμεκτσίογλου

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου μαγειρεύει πιλαφάκι με τας κεμπάπ.

Υλικά για το πιλάφι: 1 ποτήρι του νερού ρύζι, 1 φλιτζάνι καφέ φιδέ, 1 κ.σ. αγελαδινό βούτυρο, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

Υλικά για το τας κεμπάπ: 750 γρ. μοσχαράκι ελιά κομμένο καρέ, 3 ώριμες ντομάτες, 1 κρεμμύδι ξερό, 2 σκελίδες σκόρδο, 2 πατάτες, 2 καρότα, αλάτι, πιπέρι, κανέλα, ζάχαρη, μπαχάρι και ελαιόλαδο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ