Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει μιλφέιγ με καραμελωμένη σφολιάτα.
Υλικά: 2 φύλλα σφολιάτας, 100 γρ. ζάχαρη.
Για την κρέμα πατισερί: 500 ml. γάλα, 2 κρόκοι αυγών, 100 γρ. ζάχαρη, 50 γρ. κορν φλάουερ, 2 κάψουλες βανίλιας.
Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει μιλφέιγ με καραμελωμένη σφολιάτα.
Υλικά: 2 φύλλα σφολιάτας, 100 γρ. ζάχαρη.
Για την κρέμα πατισερί: 500 ml. γάλα, 2 κρόκοι αυγών, 100 γρ. ζάχαρη, 50 γρ. κορν φλάουερ, 2 κάψουλες βανίλιας.